TJÄNSTER


Vi erbjuder ett rad olika tjänster inom byggnation.
Ta del av dem nedan.

 

BYGG & RENOVERING

Vi utför alla slags bygg arbeten, i Varberg med omnejd. Det är bara fantasin som sätter stop. Allt från traditionell ombyggnad till mera specifika och detaljerade bygguppdrag. Totalentreprenad är även något vi ofta utför. Idag har vi ett nära och bra samarbete med duktiga lokala hantverkare inom olika områden. Allt detta för att kunna erbjuda totallösningar för våra kunder.

Då vi har som motto “Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar lite längre tid” så har det blivit ett och annat “annorlunda” bygguppdrag genom åren. Det tycker både kunderna och vi är spännande och intressant. Då vi har en platt organisation sker beslutsfattandet snabbt. Detta är en stor fördel för våra kunder. Kontakta oss via mejl eller telefon så kommer vi med en offert eller om det är möjligt kommer ut och träffar er. Glöm inte bort att inga uppdrag är omöjliga, utan de tar lite längre tid bara.  


TA KONTAKT


KÖK & BADRUM

Vi har genom åren gjort en del kök och badrum åt kunder runtom i Varberg. 

Vanligt förekommande renoverings uppdrag för vår del är köks- och badrumsrenoveringar. I badrumsrenovering ingår flera moment, som ex

  • Vvs
  • Plattsättning (Kakel & Klinker)
  • El

Alla badrumsrenoveringar utförs av personal som innehar våtrumscertifikat.


TILL STARTSIDAN


TAKBYTE I VARBERG 

Då har du kommit rätt, Takbyte och takrenoveringar  har vi väldigt lång erfarenhet utav och framföra allt väldigt hög kompetens inom. Det tak som vi främst arbetar med är tegeltak, men vi utför även andra typer av populära takarbeten som exempelvis plåttak.
Kontakta oss så hjälper vi er

 


LÄS MER OM OSS